Image

SALES IS EEN VAK

Ons team bestaat uit medewerkers die beschikken over vaardigheden die bij hun persoonlijkheid past. Wij vinden dat ieder persoon anders is, dus ook anders getraind moet worden. Hiervoor hebben wij een aparte afdeling, die zich voornamelijk bezighoudt met de trainingen. Dit betekend dat de aanwezigheid van de sales trainingen altijd beschikbaar zijn, waardoor je bij Confident Sales & Marketing snel en goed aan het werk kunt gaan.

BEN JIJ DE GENE DIE ONS TEAM KAN VERSTERKEN?

Ben jij het commerciƫle talent dat steeds weer op zoek is naar het behalen van de volgende target? Ben jij een ervaren salestijger of juist een ambitieuze opkomer die zichzelf verder wil ontwikkelen? Welkom bij Confident Sales & Marketing!

WERKEN BIJ CONFIDENT SALES & MARKETING

Onze organisatie bestaat uit een jong en enthousiast team van verkoopmedewerkers dat graag klaar staat voor de klant. Ben jij een gedreven sales adviseur en tevens een representatieve gastheer/gastvrouw? Klik dan hier voor de beschikbare vacatures.

Goed verdienen

Ben jij graag de beste in wat je doet? Goede bonussen verdienen bovenop je uurloon of per contract ? Dan is Confident Sales & Marketing de plek voor jou!

THUISWERK

Werken vanuit je eigen locatie? Alles is mogelijk bij Confident Sales & Marketing. Ook als je woonachtig bent in het buitenland en op zoek bent naar thuiswerk ben je bij ons helemaal goed.

Flexibele werktijden

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 uur en 21:30 uur en op zaterdagen tot 15:30. Je kan en mag zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

Binnen en buitendienst

Heb jij een goede telefoonstem of hou je meer van het face2face benaderen van klanten. Voor zowel de binnendienst als buitendienst kan je terecht bij ons.

Contact opnemen

U kunt hier contact met ons opnemen.

Door op verzenden te drukken ga je akkoord met onze voorwaarden