Over Confident Sales & Marketing

GEEN GEBRUIK VAN BELSCRIPTS

Wij werken niet met een belscript, zoals een callcenter veelal doet, maar wij zetten onze kennis en kunde in om een telefoongesprek soepel te laten verlopen. Het voordeel hiervan is, dat wij gemakkelijk kunnen schakelen tijdens onverwachte situaties in een telefoongesprek

PROFESSIONELE TRAININGEN

Onze Belburomedewerkers worden op professioneel niveau getraind en begeleid. Wekelijks komen wij als team samen om te brainstormen over de kwaliteit van onze gesprekken, zodat wij waar nodig is nog puntjes op de i kunnen zetten. Ons onderscheidend vermogen is onze ludieke aanpak. Wij geloven in bellen met een glimlach, persoonlijk contact en een vertrouwensband.

Goed verdienen

Ben jij graag de beste in wat je doet? Goede bonussen verdienen bovenop je uurloon of per contract ? Dan is Confident Sales & Marketing de plek voor jou!

Thuiswerken

Werken vanuit je eigen locatie? Alles is mogelijk bij Confident Sales & Marketing. Ook als je woonachtig bent in het buitenland en op zoek bent naar thuiswerk.

Flexibele werktijden

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 11:00 uur en 21:30 uur en op zaterdagen tot 15:30. Je kunt zelf je uren invullen.

Binnen en buitendienst

Heb jij een goede telefoonstem of hou je meer van het face2face benaderen van klanten. Voor zowel de binnendienst als buitendienst kan je terecht bij ons.